Bog & idéBent Dalsgaard Larsen

Bøger skrevet af Bent Dalsgaard Larsen

Læs mere om Bent Dalsgaard Larsen
1 produkter
1 produkter
Diagnoselatin
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiagnoselatinBent Dalsgaard Larsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Diagnoselatin

Mere om Bent Dalsgaard Larsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bent Dalsgaard Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dalsgaard Larsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Diagnoselatin" i serien "Scandinavian university books" udgivet af Munksgaard - "Diagnoselatin" i serien "Scandinavian university books" udgivet af Gyldendal - "Dansk kristendom og katolsk tradition" udgivet af Katolsk Forlag

Bøger skrevet af Bent Dalsgaard Larsen

Du kan bestille tre bøger af Bent Dalsgaard Larsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Dalsgaard Larsens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Dalsgaard Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bent Dalsgaard Larsens "Diagnoselatin"

"Diagnoselatin" kan købes som e-bog (pdf-format). "Diagnoselatin" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Scandinavian university books". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Diagnoselatin" af Bent Dalsgaard Larsen

"Diagnoselatin" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Dalsgaard Larsens serie "Scandinavian university books". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Dalsgaard Larsen