Bog & idéBent E. Nielsen

Bøger skrevet af Bent E. Nielsen

Læs mere om Bent E. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Landbrugsøkonomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
LandbrugsøkonomiJens Christian Huusmann
206,96 DKK
Paperback
(0)
Landbrugsøkonomi

Mere om Bent E. Nielsen

Der findes en del bøger skrevet af Bent E. Nielsen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Nielsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landbrugsøkonomi" udgivet af Landbrugsforlaget. Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret - "Etablering og finansiering i landbruget" udgivet af Landbrugsforlaget. Videncentret for Landbrug - "Grundlæggende økonomi" udgivet af Landbrugsforlaget. Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Landbrugsforlaget. Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret - "Grundlæggende økonomi" udgivet af Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Videnscentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Seges Forlag - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Seges Forlag - "Grundlæggende økonomi" udgivet af SEGES - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Videnscentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget - "Grundlæggende økonomi" udgivet af Videnscentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget - "Etablering og finansiering i landbruget" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget

Mere om Bent E. Nielsens bøger

Bent E. Nielsen har 14 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Nielsens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Landbrugsøkonomi" af Bent E. Nielsen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Landbrugsforlaget. Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret.

"Etablering og finansiering i landbruget" af Bent E. Nielsen

Endnu en af Bent E. Nielsen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Landbrugsforlaget. Videncentret for Landbrug.
Detaljer
Fulde navn:
Bent E. Nielsen