Bog & idéBent Engelbrecht

Bøger skrevet af Bent Engelbrecht

Læs mere om Bent Engelbrecht
1 produkter
1 produkter
Menighedsrådsarbejde i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menighedsrådsarbejde i praksisBent Engelbrecht
197,96 DKK
Paperback
(0)
Menighedsrådsarbejde i praksis

Mere om Bent Engelbrecht

Der er flere bøger fra Bent Engelbrecht på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Engelbrechts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menighedsrådsarbejde i praksis" udgivet af Ankerhus Forlag A/S - "Ledelse af netværk" udgivet af Akademisk Forlag - "Biografi" udgivet af Ankerhus

Bent Engelbrechts bøger

Du kan bestille tre bøger af Bent Engelbrecht her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Bent Engelbrecht bøger i udvalgte formater. Engelbrechts bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Menighedsrådsarbejde i praksis" af Bent Engelbrecht

Det er muligt at købe Bent Engelbrechts "Menighedsrådsarbejde i praksis" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Ankerhus Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse af netværk" af Bent Engelbrecht

"Ledelse af netværk" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Engelbrecht