Bog & idéBent Feddersen

Bøger skrevet af Bent Feddersen

Læs mere om Bent Feddersen
2 produkter
2 produkter
Anvisning 271: Dokumentation og kontrol af bærende konstruktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 271: Dokumentation og kontrol af bærende konstruktionNiels-Jørgen Aagaard og Bent Feddersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 271: Dokumentation og kontrol af bærende konstruktion
Anvisning 223: Dokumentation af bærende konstruktioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 223: Dokumentation af bærende konstruktionerNiels-Jørgen Aagaard
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 223: Dokumentation af bærende konstruktioner

Mere om Bent Feddersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Bent Feddersen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Feddersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner" udgivet af SBi Forlag - "Dokumentation af bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Dokumentation af bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

Bøger af Bent Feddersen

Bent Feddersen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Feddersens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Feddersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bent Feddersens "Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner"

Hos Bog & idé er "Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er SBi Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bent Feddersen "Dokumentation af bærende konstruktioner"

Dette er en også en skøn bog fra Feddersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Feddersen