Bog & idéBent Hansen

Bøger skrevet af Bent Hansen

Læs mere om Bent Hansen
2 produkter
2 produkter
NLP og psykoterapi - teori og kritik
BOEGERTILSTAERKPRIS
NLP og psykoterapi - teori og kritikBent-Charly H. Hansen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
NLP og psykoterapi - teori og kritik
Odense Fortællinger
Odense FortællingerBent Hansen
109,00 DKK
EBOG
(0)
Odense Fortællinger

Mere om Bent Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Bent Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" udgivet af Books on Demand - "Odense Fortællinger" udgivet af Books on Demand - "NLP og psykoterapi - teori og kritik" udgivet af Underskoven - "Odense Fortællinger" udgivet af Books on Demand - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard - "Fabulatoriet" udgivet af Books on Demand - "Andelsledelse" udgivet af Handelshøjskolens forlag

Mere om Bent Hansens bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Bent Hansen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Bent Hansen kommer i samtlige formater. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" af Bent Hansen

Det er muligt at købe Bent Hansens "Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Odense Fortællinger" af Bent Hansen

"Odense Fortællinger" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Odense Fortællinger" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Hansen