Bog & idéBent Hein

Bøger skrevet af Bent Hein

Læs mere om Bent Hein
4 produkter
4 produkter
Drengen Petru
Drengen PetruBent Hein
149,95 DKK
EBOG
(0)
Drengen Petru
De tavse skrig
De tavse skrigBent Hein
139,95 DKK
e-bog
(0)
De tavse skrig
En togrejse en dag i november
En togrejse en dag i novemberBent Hein
129,95 DKK
e-bog
(0)
En togrejse en dag i november
Livsfarlig viden
Livsfarlig videnBent Hein
129,95 DKK
e-bog
(0)
Livsfarlig viden

Mere om Bent Hein

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Bent Hein, tilbyder vi et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Hein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livsfarlig viden" i serien "En Peter Eriksen-krimi" udgivet af mellemgaard - "Drengen Petru" i serien "En Peter Eriksen-krimi" udgivet af mellemgaard - "De tavse skrig" udgivet af mellemgaard - "En togrejse en dag i november" udgivet af mellemgaard - "Drengen Petru" i serien "En Peter Eriksen-krimi" udgivet af mellemgaard - "Kan trolde elske?" udgivet af Attika

Bent Heins bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Bent Hein hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Bent Hein bøger i flere formater. Heins bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bent Heins "Livsfarlig viden"

Det er muligt at købe Bent Heins "Livsfarlig viden" som e-bog. "Livsfarlig viden" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "En Peter Eriksen-krimi". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

"Drengen Petru" af Bent Hein

Hos Bog & idé er "Drengen Petru" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Drengen Petru" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "En Peter Eriksen-krimi". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Hein