Bog & idéBent Hougaard

Bøger skrevet af Bent Hougaard

Læs mere om Bent Hougaard
6 produkter
6 produkter
Tænk før du taler
Tænk før du talerBent Hougaard
79,95 DKK
EBOG
(0)
Tænk før du taler
Curling-forældre & service-børn
Curling-forældre & service-børnBent Hougaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Curling-forældre & service-børn
Pisken eller guleroden?
Pisken eller guleroden?Bent Hougaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Pisken eller guleroden?
Specialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik - en grundbogAnne Vibeke Fleischer
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Specialpædagogik - en grundbog
Trumfkort eller sorteper
Trumfkort eller sorteperJens Bang (speciallæge i psykiatri)
79,95 DKK
EBOG
(0)
Trumfkort eller sorteper
Hjemme er bedst?
Hjemme er bedst?Bent Hougaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hjemme er bedst?

Mere om Bent Hougaard

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Bent Hougaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hougaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Curling-forældre & service-børn" udgivet af Saga - "Curling-forældre & service-børn" udgivet af SAGA Egmont - "Pisken eller guleroden?" udgivet af SAGA Egmont - "Pisken eller guleroden? " udgivet af Hougaards Forlag - "Curling-forældre & service-børn " udgivet af Hougaard - "Teamledelse i Daginstitutioner" udgivet af ISU - "Tænk før du taler" udgivet af Hougaard - "Tænk før du taler" udgivet af Hougaard - "Specialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Mens de andre ser fjernsyn" udgivet af Hougaard - "Pisken eller guleroden?" udgivet af Hougaard - "Curling-forældre & service-børn" udgivet af Hougaards Forlag - "§ social forvaltning - social forkalkning? " udgivet af Hougaard

Bent Hougaards bøger

Du kan finde 13 bøger af Bent Hougaard her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Bent Hougaard bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hougaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Curling-forældre & service-børn" af Bent Hougaard

Hos Bog & idé er "Curling-forældre & service-børn" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Curling-forældre & service-børn" af Bent Hougaard

"Curling-forældre & service-børn" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Curling-forældre & service-børn" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Hougaard