Bog & idéBent Irve

Bøger skrevet af Bent Irve

Læs mere om Bent Irve
1 produkter
1 produkter
Elsa Nielsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elsa NielsenPeter Michael Hornung
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Elsa Nielsen

Mere om Bent Irve

Der er bare én bog af Bent Irve tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Elsa Nielsen". Den er udgivet af Rhodos i samarbejde med Clausens Kunsthandel & Faaborg Museum på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Irves "Elsa Nielsen"

"Elsa Nielsen" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rhodos i samarbejde med Clausens Kunsthandel & Faaborg Museum.

Endnu en af Bent Irve fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Irve