Bog & idéBent Isager Nielsen

Bøger skrevet af Bent Isager Nielsen

Læs mere om Bent Isager Nielsen
1 produkter
1 produkter
De 7 dødssynder
STREAM
De 7 dødssynderBent Isager Nielsen
139,95 DKK
Lydbog
(16)
De 7 dødssynder

Mere om Bent Isager Nielsen

Der er blot én bog af Bent Isager Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "De 7 dødssynder". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bent Isager Nielsens "De 7 dødssynder"

"De 7 dødssynder" kan købes som lydbog. Med Bent Isager Nielsens "De 7 dødssynder" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Isager Nielsen