Bog & idéBent Klante

Bøger skrevet af Bent Klante

Læs mere om Bent Klante
6 produkter
6 produkter
Mit galoperende mareridt
Mit galoperende mareridtBent Klante
45,95 DKK
e-bog
(0)
Mit galoperende mareridt
Endefuld – A hva’ for noget?
Endefuld – A hva’ for noget?Bent Klante
79,95 DKK
EBOG
(0)
Endefuld – A hva’ for noget?
Rejs med Bent Klante til Thailand & Filippinerne nr. 2
Rejs med Bent Klante til Thailand & Filippinerne nr. 2Bent Klante
49,95 DKK
e-bog
(0)
Rejs med Bent Klante til Thailand & Filippinerne nr. 2
Tag på ferie til Thailand & Filippinerne
Tag på ferie til Thailand & FilippinerneBent Klante
75,95 DKK
e-bog
(0)
Tag på ferie til Thailand & Filippinerne
Smidt ud af Danmark
Smidt ud af DanmarkBent Klante
79,95 DKK
EBOG
(0)
Smidt ud af Danmark
Hvem vil lege med Conny
Hvem vil lege med ConnyBent Klante
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvem vil lege med Conny

Mere om Bent Klante

Hvis du mangler en bog skrevet af Bent Klante, finder du et bredt udbud online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Klantes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smidt ud af Danmark" udgivet af Bent Klante - "Hvem vil lege med Conny" udgivet af Bent Klante - "Rejs med Bent Klante til Thailand & Filippinerne nr. 2" udgivet af Saxo Publish - "Endefuld – A hva’ for noget?" udgivet af Bent Klante - "Tag på ferie til Thailand & Filippinerne" udgivet af Bent Klante - "Mit galoperende mareridt" udgivet af Bent Klante

Bøger skrevet af Bent Klante

Der er seks tilgængelige bøger af Bent Klante hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Bent Klante bøger i forskellige formater. Bøgerne af Klante er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Klantes "Smidt ud af Danmark"

Hos Bog & idé er "Smidt ud af Danmark" tilgængelig som ebog. "Smidt ud af Danmark" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bent Klante.

Bent Klante "Hvem vil lege med Conny"

Hos Bog & idé er "Hvem vil lege med Conny" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Hvem vil lege med Conny" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bent Klante.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Klante