Bog & idéBent Kock Nielsen

Bøger skrevet af Bent Kock Nielsen

Læs mere om Bent Kock Nielsen
5 produkter
5 produkter
Teams
BOEGERTILSTAERKPRIS
TeamsBent Kock Nielsen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Teams
Dit engagement!
Dit engagement!Mette Skøt
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Dit engagement!
DrengeAkademiet
DrengeAkademiet - synlig læring i sprintBent Kock Nielsen
229,95 DKK
e-bog
(1)
DrengeAkademiet - synlig læring i sprint
Dit engagement!
Dit engagement!Bent Kock Nielsen
189,95 DKK
e-bog
(0)
Dit engagement!
DrengeAkademiet
DrengeAkademiet - synlig læring i sprintLisbet Nørgaard
299,95 DKK
Hæftet
(1)
DrengeAkademiet - synlig læring i sprint

Mere om Bent Kock Nielsen

Hvis du mangler en bog af Bent Kock Nielsen, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dit engagement!" udgivet af L&R Business - "DrengeAkademiet - synlig læring i sprint" udgivet af Akademisk Forlag - "DrengeAkademiet - synlig læring i sprint" udgivet af Akademisk Forlag - "Teams" udgivet af L&R Business

Bent Kock Nielsens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Bent Kock Nielsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bent Kock Nielsen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Kock Nielsens "Dit engagement!"

"Dit engagement!" kan købes online som e-bog. "Dit engagement!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Business.

Bent Kock Nielsen "DrengeAkademiet - synlig læring i sprint"

"DrengeAkademiet - synlig læring i sprint" er tilgængelig online som e-bog. Hvis du køber "DrengeAkademiet - synlig læring i sprint" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Kock Nielsen