Bog & idéBent Lexner

Bøger skrevet af Bent Lexner

Læs mere om Bent Lexner
1 produkter
1 produkter
Det gælder dit liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det gælder dit livAnna-Lise Bjerager.
248,96 DKK
Hæftet
(5)
Det gælder dit liv

Mere om Bent Lexner

Du kan kun købe en enkelt bog af Bent Lexner her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den Store Påskebog". Den er publiceret af Bibelselskabets Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den Store Påskebog" af Bent Lexner

Hos Bog & idé er "Den Store Påskebog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bibelselskabets Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lexner, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Lexner