Bog & idéBent Lumholt

Bøger skrevet af Bent Lumholt

Læs mere om Bent Lumholt
1 produkter
1 produkter
DET VAR SÅ DET
BOEGERTILSTAERKPRIS
DET VAR SÅ DETKaren Lumholt
207,46 DKK
Paperback
(0)
DET VAR SÅ DET

Mere om Bent Lumholt

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Bent Lumholt. På listen nedenfor finder du Lumholts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompostil" udgivet af Klim - "Det var så det" udgivet af Lumholt & Stahlschmidt - "Mandealfabetet" udgivet af Edition Egtved - "Tøsealfabetet" i serien "Edition MF" udgivet af Edition Egtved

Bent Lumholts bøger

Du kan finde fire bøger af Bent Lumholt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Bent Lumholt bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Lumholt udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kompostil" af Bent Lumholt

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Bent Lumholt. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Det var så det" af Bent Lumholt

Det er muligt at købe Bent Lumholts "Det var så det" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lumholt & Stahlschmidt.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Lumholt