Bog & idéBent Meier Sørensen

Bøger skrevet af Bent Meier Sørensen

Læs mere om Bent Meier Sørensen
2 produkter
2 produkter
Skærmens magi
Skærmens magi Bent Meier Sørensen
189,95 DKK
EBOG
(5)
Skærmens magi
Skærmens magi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skærmens magiBent Meier Sørensen
207,46 DKK
Hæftet
(5)
Skærmens magi

Mere om Bent Meier Sørensen

Der findes flere bøger af Bent Meier Sørensen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skærmens magi " udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Skærmens magi" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Skizoanalysens kartografiske optegnelser - om det sociales morfologi hos Gilles Deleuze og Félix Guattari" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Frydefuld gysen" udgivet af Gl. Holtegaard

Mere om Bent Meier Sørensens bøger

Bent Meier Sørensen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Sørensens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skærmens magi " af Bent Meier Sørensen

Det er muligt at købe Bent Meier Sørensens "Skærmens magi " som ebog. Med "Skærmens magi " som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kristeligt Dagblads Forlag.

Bent Meier Sørensen "Skærmens magi"

Det er muligt at købe Bent Meier Sørensens "Skærmens magi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Meier Sørensen