Bog & idéBent Odgaard

Bøger skrevet af Bent Odgaard

Læs mere om Bent Odgaard
1 produkter
1 produkter
Danske landbrugslandskaber gennem 2000 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske landbrugslandskaber gennem 2000 årBent Odgaard
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Danske landbrugslandskaber gennem 2000 år

Mere om Bent Odgaard

Du kan kun finde en enkelt bog af Bent Odgaard her hos Bog & idé. Det er "Danske landbrugslandskaber gennem 2000 år". Den er udgivet af Aarhus Universitetsforlag på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danske landbrugslandskaber gennem 2000 år" af Bent Odgaard

Det er muligt at købe Bent Odgaards "Danske landbrugslandskaber gennem 2000 år" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Odgaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Odgaard