Bog & idéBent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke

Bøger skrevet af Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke

Læs mere om Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke
1 produkter
1 produkter
Dansk Markedsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk MarkedsretBent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke
764,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk Markedsret

Mere om Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Steinicke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Markedsret" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Markedsret" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Markedsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinickes bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Steinicke kommer blot som hæftet. Steinickes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinickes "Dansk Markedsret"

"Dansk Markedsret" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Dansk Markedsret" af Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke

"Dansk Markedsret" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Ole Gram Mortensen & Michael Steinicke