Bog & idéBent Ottesen

Bøger skrevet af Bent Ottesen

Læs mere om Bent Ottesen
4 produkter
4 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
499,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Bent Ottesen

Der er flere forskellige bøger af Bent Ottesen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Ottesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Obstetrik" udgivet af Munksgaard - "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Operativ gynækologi" udgivet af Gads Forlag - "Gynækologi og Obstetrik - sampak" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger skrevet af Bent Ottesen

Der er ti tilgængelige bøger af Bent Ottesen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Ottesens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Ottesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bent Ottesens "Obstetrik"

Det er muligt at købe Bent Ottesens "Obstetrik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ars pariendi" af Bent Ottesen

Hos Bog & idé er "Ars pariendi" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Ottesen