Bog & idéBent Preisler

Bøger skrevet af Bent Preisler

Læs mere om Bent Preisler
2 produkter
2 produkter
A handbook of English grammar on functional principles
A handbook of English grammar on functional principlesBent Preisler
249,95 DKK
Indbundet
(0)
A handbook of English grammar on functional principles
Danskerne og det engelske sprog
Danskerne og det engelske sprogBent Preisler
69,95 DKK
EBOG
(0)
Danskerne og det engelske sprog

Mere om Bent Preisler

Bent Preisler har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Preislers udgivelser.
Bøgerne fra Bent Preisler tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danskerne og det engelske sprog" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn - "A handbook of English grammar on functional principles" udgivet af Aarhus University Press

Bøger skrevet af Bent Preisler

Bent Preisler har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Bent Preisler bøger i samtlige formater. Preislers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Preislers "Danskerne og det engelske sprog"

"Danskerne og det engelske sprog" er tilgængelig online som ebog. "Danskerne og det engelske sprog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"NyS 37" af Bent Preisler

Hos Bog & idé er "NyS 37" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Sprognævn, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Preisler