Bog & idéBent R. Arendt

Bøger skrevet af Bent R. Arendt

Læs mere om Bent R. Arendt
1 produkter
1 produkter
Forestil dig...
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forestil dig...Bent Arendt
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Forestil dig...

Mere om Bent R. Arendt

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Bent R. Arendt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Arendts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forestil dig -" udgivet af Eksistensen - "Kristendom med voksne" udgivet af Aros Underviser

Mere om Bent R. Arendts bøger

Bent R. Arendt har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Arendt kommer blot som hæftet. Arendts bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent R. Arendts "Forestil dig -"

Hos Bog & idé er "Forestil dig -" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kristendom med voksne" af Bent R. Arendt

Hos Bog & idé er "Kristendom med voksne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aros Underviser.
Detaljer
Fulde navn:
Bent R. Arendt