Bog & idéBent Raymond Jørgensen

Bøger skrevet af Bent Raymond Jørgensen

Læs mere om Bent Raymond Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Fysikkens filosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fysikkens filosofiJørgen Lyngbye
373,46 DKK
Hardback
(0)
Fysikkens filosofi

Mere om Bent Raymond Jørgensen

Der findes mange bøger af Bent Raymond Jørgensen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Jørgensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysikkens Filosofi" udgivet af Gyldendal - "Maskinen skabt i menneskets billede" udgivet af Nyt nordisk Forlag - "Fysikkens filosofi" udgivet af Information - "Fysikkens filosofi" udgivet af Information

Bent Raymond Jørgensens bøger

Du kan bestille fire bøger af Bent Raymond Jørgensen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Bent Raymond Jørgensen bøger i forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bent Raymond Jørgensens "Fysikkens Filosofi"

Det er muligt at købe Bent Raymond Jørgensens "Fysikkens Filosofi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Bent Raymond Jørgensen "Maskinen skabt i menneskets billede"

"Maskinen skabt i menneskets billede" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt nordisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Raymond Jørgensen