Bog & idéBent Rosenbaum

Bøger skrevet af Bent Rosenbaum

Læs mere om Bent Rosenbaum
6 produkter
6 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Kunst, krop og terapi
Kunst, krop og terapiHelle Winther
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Kunst, krop og terapi
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Psykoterapeutiske tilgange til PTSDTrine Maria Nørregaard Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Psykodynamisk leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk leksikonAlice Theilgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk leksikon
Miljøterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MiljøterapiRandi Luggin
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Miljøterapi
Moderne psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne psykoterapiSverre Varvin
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi

Mere om Bent Rosenbaum

Bent Rosenbaum har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rosenbaum.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Bent Rosenbaums bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Psykodynamisk leksikon" udgivet af Gyldendal - "Fokus på Freud" udgivet af HansReitzels - "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" udgivet af Gyldendal - "Frås og faste" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Miljøterapi" udgivet af HansReitzels - "Tankeformer og talemåder" udgivet af Multivers - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels - "Miljøterapi" udgivet af Gyldendal - "Psykoanalysens aktualitet" udgivet af Multivers Academic - "Assessmentmetoder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bent Rosenbaums bøger

Bent Rosenbaum har 12 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Rosenbaums bøger kommer i flere formater. Rosenbaums bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bent Rosenbaums "Psykodynamisk leksikon"

Hos Bog & idé er "Psykodynamisk leksikon" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fokus på Freud" af Bent Rosenbaum

Det er muligt at købe Bent Rosenbaums "Fokus på Freud" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Rosenbaum