Bog & idéBent Schack

Bøger skrevet af Bent Schack

Læs mere om Bent Schack
3 produkter
3 produkter
Regnskabsanalyse og virksomhedsbedømmelse 4.udg.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Regnskabsanalyse og virksomhedsbedømmelse 4.udg.Bent Schack
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Regnskabsanalyse og virksomhedsbedømmelse 4.udg.
Anvendt økonomistyring
Anvendt økonomistyringBent Schack
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvendt økonomistyring
Anvendt Økonomistyring
Anvendt ØkonomistyringBent Schack
309,95 DKK
EBOG
(0)
Anvendt Økonomistyring

Mere om Bent Schack

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Bent Schack. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Schack.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anvendt Økonomistyring" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Regnskabsanalyse og virksomhedsbedømmelse 4.udg." udgivet af DJØF - "Anvendt økonomistyring" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Bent Schack

Du kan finde tre bøger af Bent Schack her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Bent Schack bøger i flere forskellige formater. Schacks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Anvendt Økonomistyring" af Bent Schack

"Anvendt Økonomistyring" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Anvendt Økonomistyring" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Bent Schack "Regnskabsanalyse og virksomhedsbedømmelse 4.udg."

"Regnskabsanalyse og virksomhedsbedømmelse 4.udg." er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Schack