Bog & idéBent Sortkær

Bøger skrevet af Bent Sortkær

Læs mere om Bent Sortkær
1 produkter
1 produkter
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
314,96 DKK
Bog
(0)
Empiriske undersøgelser og metodiske greb

Mere om Bent Sortkær

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Bent Sortkær. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Sortkær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback i matematik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bent Sortkær

Der er to tilgængelige bøger af Bent Sortkær hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Bent Sortkær kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Sortkær er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bent Sortkærs "Feedback i matematik"

"Feedback i matematik" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Sortkærs serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bent Sortkær "Empiriske undersøgelser og metodiske greb"

Det er muligt at købe Bent Sortkærs "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" som bog. Dette er en også en skøn bog fra Sortkær, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Sortkær