Bog & idéBent Warming-Rasmussen

Bøger skrevet af Bent Warming-Rasmussen

Læs mere om Bent Warming-Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Professionel rådgivning og salg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel rådgivning og salgPer Vagn Freytag
611,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionel rådgivning og salg
Revisors opklaring af besvigelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Revisors opklaring af besvigelserM.B. Christensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Revisors opklaring af besvigelser
Controllerfunktionen
ControllerfunktionenJohn Wiingaard
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Controllerfunktionen

Mere om Bent Warming-Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Bent Warming-Rasmussen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Warming-Rasmussens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionel rådgivning og salg" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Controllerfunktionen" udgivet af Karnov Group

Bøger af Bent Warming-Rasmussen

Bent Warming-Rasmussen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Warming-Rasmussens bøger som hæftet. Warming-Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Warming-Rasmussens "Professionel rådgivning og salg"

Det er muligt at købe Bent Warming-Rasmussens "Professionel rådgivning og salg" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

Bent Warming-Rasmussen "Controllerfunktionen"

Hos Bog & idé er "Controllerfunktionen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Warming-Rasmussen