Bog & idéBent Winther og Peter Burhøi

Bøger skrevet af Bent Winther og Peter Burhøi

Læs mere om Bent Winther og Peter Burhøi
1 produkter
1 produkter
Mette F.  - Statsminister
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mette F. - StatsministerBent Winther og Peter Burhøi
124,46 DKK
Indbundet
(7)
Mette F. - Statsminister

Mere om Bent Winther og Peter Burhøi

Hvis du søger en bog skrevet af Bent Winther og Peter Burhøi, tilbyder vi et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Burhøis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mette F. - Statsminister" udgivet af People’sPress - "Mette F." udgivet af Berlingske Media Forlag - "Mette F." udgivet af Berlingske Media Forlag

Bøger skrevet af Bent Winther og Peter Burhøi

Bent Winther og Peter Burhøi har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Bent Winther og Peter Burhøi bøger i samtlige formater. Bøgerne af Burhøi er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bent Winther og Peter Burhøis "Mette F. - Statsminister"

"Mette F. - Statsminister" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

"Mette F." af Bent Winther og Peter Burhøi

Det er muligt at købe Bent Winther og Peter Burhøis "Mette F." som mp3 cd. Dette er en også en skøn bog fra Burhøi, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Berlingske Media Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Winther og Peter Burhøi