Bog & idéBenta Biinfeldt

Bøger skrevet af Benta Biinfeldt

Læs mere om Benta Biinfeldt
2 produkter
2 produkter
Til søs i evig sommer
Til søs i evig sommerBenta Biinfeldt
79,95 DKK
EBOG
(0)
Til søs i evig sommer
Til søs i evig sommer
STREAM
Til søs i evig sommerBenta Biinfeldt
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Til søs i evig sommer

Mere om Benta Biinfeldt

Benta Biinfeldt har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Biinfeldt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Til søs i evig sommer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Til søs i evig sommer" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Benta Biinfeldt

Du kan købe to bøger af Benta Biinfeldt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Benta Biinfeldt bøger i forskellige formater. Biinfeldts bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Benta Biinfeldts "Til søs i evig sommer"

"Til søs i evig sommer" findes på den digitale boghylde som lydbog. Benta Biinfeldts "Til søs i evig sommer" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Benta Biinfeldt "Til søs i evig sommer"

Hos Bog & idé er "Til søs i evig sommer" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Til søs i evig sommer" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benta Biinfeldt