Bog & idéBente Aamotsbakken (red.)

Bøger skrevet af Bente Aamotsbakken (red.)

Læs mere om Bente Aamotsbakken (red.)
2 produkter
2 produkter
Læreboka : studier i ulike lærebokstekster
Læreboka : studier i ulike læreboksteksterNorunn Askeland
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Læreboka : studier i ulike lærebokstekster
Læring og medvirkning
Læring og medvirkningBente Aamotsbakken (red.)
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Læring og medvirkning

Mere om Bente Aamotsbakken (red.)

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bente Aamotsbakken (red.). Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Bente Aamotsbakken (red.)s bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Læreboka : studier i ulike lærebokstekster" udgivet af Akademika - "Læring og medvirkning" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Bente Aamotsbakken (red.)

Du kan købe to bøger af Bente Aamotsbakken (red.) her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra - som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Læreboka : studier i ulike lærebokstekster" af Bente Aamotsbakken (red.)

Hos Bog & idé er "Læreboka : studier i ulike lærebokstekster" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademika, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på flere sprog.

Bente Aamotsbakken (red.) "Læring og medvirkning"

Det er muligt at købe Bente Aamotsbakken (red.)s "Læring og medvirkning" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Aamotsbakken (red.)