Bog & idéBente Bagger Larsen

Bøger skrevet af Bente Bagger Larsen

Læs mere om Bente Bagger Larsen
1 produkter
1 produkter
Konflikten om gudstjenesten
Konflikten om gudstjenestenBente Bagger Larsen
77,95 DKK
EBOG
(0)
Konflikten om gudstjenesten

Mere om Bente Bagger Larsen

Der findes forskellige bøger af Bente Bagger Larsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bagger Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konflikten om gudstjenesten" i serien "Bibel og historie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Konflikten om gudstjenesten" i serien "Bibel og historie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Konflikten om gudstjenesten " i serien "Bibel og historie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Bente Bagger Larsens bøger

Bente Bagger Larsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Bente Bagger Larsen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Bagger Larsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bente Bagger Larsens "Konflikten om gudstjenesten"

"Konflikten om gudstjenesten" er tilgængelig som e-bog. Med "Konflikten om gudstjenesten" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Bagger Larsens serie "Bibel og historie". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Konflikten om gudstjenesten" af Bente Bagger Larsen

Hos Bog & idé er "Konflikten om gudstjenesten" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Konflikten om gudstjenesten" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Bibel og historie". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Bagger Larsen