Bog & idéBente Bassett

Bøger skrevet af Bente Bassett

Læs mere om Bente Bassett
1 produkter
1 produkter
Den gode patientsamtale
Den gode patientsamtaleJette Ammentorp
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Den gode patientsamtale

Mere om Bente Bassett

Der findes en del bøger af Bente Bassett tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bassett.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Den gode patientsamtale" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal Akademisk

Bøger af Bente Bassett

Bente Bassett har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Bente Bassett kan købes i et udvalg af formater. Bassetts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bente Bassetts "Diabetes"

"Diabetes" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Bente Bassett "Den gode patientsamtale"

Det er muligt at købe Bente Bassetts "Den gode patientsamtale" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Bassett