Bog & idéBente Berget

Bøger skrevet af Bente Berget

Læs mere om Bente Berget
1 produkter
1 produkter
Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske
Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneskeElsebeth Krøger
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske

Mere om Bente Berget

Bente Berget har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bente Bergets "Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske"

Det er muligt at købe Bente Bergets "Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Endnu en af Bente Berget skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Berget