Bog & idéBente Boserup

Bøger skrevet af Bente Boserup

Læs mere om Bente Boserup
2 produkter
2 produkter
Drab i familien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drab i familienMai Heide Ottosen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Drab i familien
Far, mor og skilsmissen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Far, mor og skilsmissenBente Boserup
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Far, mor og skilsmissen

Mere om Bente Boserup

Der findes mange bøger af Bente Boserup på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Boserups bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn i skilsmisser" udgivet af Børns Vilkår - "Omsorgssvigt" udgivet af Børns Vilkår - "Samværsklemmen" udgivet af Gyldendal - "Far, mor og skilsmissen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Bente Boserups bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Bente Boserup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Boserups bøger kommer blot som hæftet. Boserups bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bente Boserups "Børn i skilsmisser"

"Børn i skilsmisser" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Børns Vilkår.

"Omsorgssvigt" af Bente Boserup

Det er muligt at købe Bente Boserups "Omsorgssvigt" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Børns Vilkår, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Boserup