Bog & idéBente Dalsbæk

Bøger skrevet af Bente Dalsbæk

Læs mere om Bente Dalsbæk
1 produkter
1 produkter
Med underkop
STREAM
Med underkopBente Dalsbæk
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Med underkop

Mere om Bente Dalsbæk

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Bente Dalsbæk. På listen nedenfor ser du de seneste af Dalsbæks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med eller uden skræl" udgivet af DreamLitt - "Med underkop" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bente Dalsbæks bøger

Du kan købe to bøger af Bente Dalsbæk her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Bente Dalsbæk kommer i samtlige formater. Dalsbæks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bente Dalsbæks "Med eller uden skræl"

Det er muligt at købe Bente Dalsbæks "Med eller uden skræl" som ebog. "Med eller uden skræl" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DreamLitt.

"Med underkop" af Bente Dalsbæk

"Med underkop" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Bente Dalsbæks "Med underkop" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Dalsbæk