Bog & idéBente Danneskiold-Samsøe

Bøger skrevet af Bente Danneskiold-Samsøe

Læs mere om Bente Danneskiold-Samsøe
3 produkter
3 produkter
Lærebog i massage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i massageSusse Broberg
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i massage
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi
Skjulte lidelser
Skjulte lidelserSøren Frølich
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skjulte lidelser

Mere om Bente Danneskiold-Samsøe

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Bente Danneskiold-Samsøe. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Danneskiold-Samsøes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Skjulte lidelser" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Lærebog i massage" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Mere om Bente Danneskiold-Samsøes bøger

Bente Danneskiold-Samsøe har otte bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Bente Danneskiold-Samsøe bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Danneskiold-Samsøe opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk reumatologi" af Bente Danneskiold-Samsøe

"Klinisk reumatologi" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Lærebog i massage" af Bente Danneskiold-Samsøe

"Lærebog i massage" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Danneskiold-Samsøe