Bog & idéBente Eriksen Hagtvet

Bøger skrevet af Bente Eriksen Hagtvet

Læs mere om Bente Eriksen Hagtvet
2 produkter
2 produkter
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnetBente Eriksen Hagtvet
339,00 DKK
e-bog
(1)
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnetJørgen Frost
479,95 DKK
Hæftet
(1)
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet

Mere om Bente Eriksen Hagtvet

Der er forskellige bøger skrevet af Bente Eriksen Hagtvet tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Hagtvets udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Sprogstimulering " i serien "Læringsarenaer" udgivet af Alinea

Mere om Bente Eriksen Hagtvets bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bente Eriksen Hagtvet hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Bente Eriksen Hagtvet bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hagtvet udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bente Eriksen Hagtvets "Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet"

Hos Bog & idé er "Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" af Bente Eriksen Hagtvet

Det er muligt at købe Bente Eriksen Hagtvets "Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Eriksen Hagtvet