Bog & idéBente Geil

Bøger skrevet af Bente Geil

Læs mere om Bente Geil
1 produkter
1 produkter
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker

Mere om Bente Geil

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bente Geil. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Geil.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strik for syv sytten" udgivet af Geilsk - "Mange masker" udgivet af Kristensen & Ko

Bøger af Bente Geil

Du kan finde to bøger af Bente Geil her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Geils bøger fås bare som indbundet. Bøgerne af Geil er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strik for syv sytten" af Bente Geil

Det er muligt at købe Bente Geils "Strik for syv sytten" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Geilsk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bente Geil "Mange masker"

Hos Bog & idé er "Mange masker" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristensen & Ko.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Geil