Bog & idéBente Hagelund

Bøger skrevet af Bente Hagelund

Læs mere om Bente Hagelund
5 produkter
5 produkter
Lærebog i socialforvaltningsret
Lærebog i socialforvaltningsretBente Hagelund
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Lærebog i socialforvaltningsret
Lærebog i forvaltningsret
Lærebog i forvaltningsretBente Hagelund
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i forvaltningsret
Lærebog i offentlig ret
Lærebog i offentlig retBente Hagelund
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Lærebog i offentlig ret
Sagsbehandling i øjenhøjde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sagsbehandling i øjenhøjdeBente Hagelund
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sagsbehandling i øjenhøjde
Sagsbehandling i øjenhøjde
Sagsbehandling i øjenhøjdeBente Hagelund
259,95 DKK
EBOG
(0)
Sagsbehandling i øjenhøjde

Mere om Bente Hagelund

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Bente Hagelund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hagelunds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i forvaltningsret" udgivet af Gyldendal - "Sagsbehandling i øjenhøjde" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Sagsbehandling i øjenhøjde" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog i offentlig ret" udgivet af Gyldendal - "Sagsbehandling i øjenhøjde" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Lærebog i offentlig ret" udgivet af HansReitzels - "Sagsbehandling i øjenhøjde" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Bøger af Bente Hagelund

Du kan købe syv bøger af Bente Hagelund her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Hagelunds bøger kommer i samtlige formater. Hagelunds bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i forvaltningsret" af Bente Hagelund

Hos Bog & idé er "Lærebog i forvaltningsret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Bente Hagelund "Sagsbehandling i øjenhøjde"

Hos Bog & idé er "Sagsbehandling i øjenhøjde" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Sagsbehandling i øjenhøjde" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Hagelund