Bog & idéBente Høegh

Bøger skrevet af Bente Høegh

Læs mere om Bente Høegh
2 produkter
2 produkter
Jord, giv mig vinger
Jord, giv mig vingerBente Høegh
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Jord, giv mig vinger
Jord, giv mig vinger
Jord, giv mig vingerBente Høegh
59,95 DKK
EBOG
(0)
Jord, giv mig vinger

Mere om Bente Høegh

Bente Høegh har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Høegh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Se dig omkring - blandt herreløse planeter" udgivet af Attika - "Alvilda" udgivet af Turbine

Bøger af Bente Høegh

Du kan købe to bøger af Bente Høegh her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Bente Høegh bøger i forskellige formater. Høeghs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Se dig omkring - blandt herreløse planeter" af Bente Høegh

Det er muligt at købe Bente Høeghs "Se dig omkring - blandt herreløse planeter" som limryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Høegh, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Attika.

Bente Høegh "Alvilda"

Det er muligt at købe Bente Høeghs "Alvilda" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Alvilda" på din enhed og begynde at læse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Høegh