Bog & idéBente Høy

Bøger skrevet af Bente Høy

Læs mere om Bente Høy
2 produkter
2 produkter
Rehabiliterende sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rehabiliterende sygeplejeLene Bastrup Jørgensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabiliterende sygepleje
Patientperspektivet
PatientperspektivetKeld Thorgård
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Patientperspektivet

Mere om Bente Høy

Der er flere forskellige bøger af Bente Høy på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Høys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grå mus og påfugle" udgivet af Bente Michaelsen - "Hæklede håndmadder" udgivet af BoD - "Patientperspektivet" udgivet af Munksgaard - "Rehabiliterende sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patientperspektivet" udgivet af Gyldendal - "Hæklede Håndmadder" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Bente Høy

Der er seks tilgængelige udgivelser af Bente Høy hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Bente Høy bøger i et udvalg af formater. Høys bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bente Høys "Grå mus og påfugle"

"Grå mus og påfugle" er til salg som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Grå mus og påfugle" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bente Michaelsen.

"Hæklede håndmadder" af Bente Høy

Hos Bog & idé er "Hæklede håndmadder" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Hæklede håndmadder" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BoD.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Høy