Bog & idéBente Hovmand

Bøger skrevet af Bente Hovmand

Læs mere om Bente Hovmand
2 produkter
2 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Case rapport
BOEGERTILSTAERKPRIS
Case rapportHanne Albert
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Case rapport

Mere om Bente Hovmand

Bente Hovmand har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hovmand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hold ryggen ved lige" udgivet af Komiteen for sundhedsoplysning - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Hold kroppen på toppen " i serien "Pjece" udgivet af Forbrugerstyrelsen - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Case rapport" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Bente Hovmand

Du kan købe otte bøger af Bente Hovmand her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Hovmands bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hovmand inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bente Hovmands "Hold ryggen ved lige"

"Hold ryggen ved lige" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Komiteen for sundhedsoplysning.

"Neurologi og neurorehabilitering" af Bente Hovmand

"Neurologi og neurorehabilitering" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Hovmand