Bog & idéBente-Ingrid Bruun

Bøger skrevet af Bente-Ingrid Bruun

Læs mere om Bente-Ingrid Bruun
2 produkter
2 produkter
De trådløse samfund
De trådløse samfundBente-Ingrid Bruun
229,00 DKK
EBOG
(0)
De trådløse samfund
Helbredsskadelige bestrålinger
Helbredsskadelige bestrålingerBente-Ingrid Bruun
49,00 DKK
EBOG
(0)
Helbredsskadelige bestrålinger

Mere om Bente-Ingrid Bruun

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Bente-Ingrid Bruun. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bruuns seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helbredsskadelige bestrålinger" udgivet af Books on Demand - "De trådløse samfund" udgivet af Books on Demand - "Liaisonpsykiatri & TERM-modellen" udgivet af Books on Demand - "Liaisonpsykiatri og term-modellen" udgivet af Books on Demand - "Helbredsskadelige bestrålinger" udgivet af Books on Demand - "De trådløse samfund" udgivet af Books on Demand

Bøger af Bente-Ingrid Bruun

Bente-Ingrid Bruun har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Bente-Ingrid Bruun kommer i forskellige formater. Bruuns bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Helbredsskadelige bestrålinger" af Bente-Ingrid Bruun

Det er muligt at købe Bente-Ingrid Bruuns "Helbredsskadelige bestrålinger" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Helbredsskadelige bestrålinger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"De trådløse samfund" af Bente-Ingrid Bruun

Det er muligt at købe Bente-Ingrid Bruuns "De trådløse samfund" som ebog. Hvis du køber "De trådløse samfund" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Bente-Ingrid Bruun