Bog & idéBente Jacobsen

Bøger skrevet af Bente Jacobsen

Læs mere om Bente Jacobsen
3 produkter
3 produkter
FRA ANGST TIL ANGSTFRI
BOEGERTILSTAERKPRIS
FRA ANGST TIL ANGSTFRIBente Jacobsen
260,96 DKK
Paperback
(0)
FRA ANGST TIL ANGSTFRI
FRA ANGST TIL ANGSTFRI
Fra angst til angstfriBente Jacobsen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Fra angst til angstfri
FRA ANGST TIL ANGSTFRI
Fra angst til angstfriBente Jacobsen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Fra angst til angstfri

Mere om Bente Jacobsen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Bente Jacobsen. Bogen har titlen "Stumper og stykker". Den er publiceret af dbbog på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bente Jacobsens "Stumper og stykker"

Det er muligt at købe Bente Jacobsens "Stumper og stykker" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af dbbog.

Endnu en af Bente Jacobsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Jacobsen