Bog & idéBente Jespersen

Bøger skrevet af Bente Jespersen

Læs mere om Bente Jespersen
6 produkter
6 produkter
Praktisk væske- og elektrolytbehandling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk væske- og elektrolytbehandlingJens Aage Kølsen Petersen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk væske- og elektrolytbehandling
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Geriatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeriatriHelle Bruunsgaard
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Geriatri
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
799,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære
Nefrourologi - i klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nefrourologi - i klinisk praksisMichael Borre
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Nefrourologi - i klinisk praksis

Mere om Bente Jespersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Bente Jespersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jespersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Praktisk væske- og elektrolytbehandling" udgivet af Munksgaard - "Praktisk væske- og elektrolyt behandling" udgivet af Munksgaard - "Praktisk væske- og elektrolytbehandling" udgivet af Gyldendal - "Nefrourologi - i klinisk praksis" i serien "Klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Praktisk væske- og elektrolytbehandling" udgivet af Munksgaard - "Geriatri" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Praktisk væske- og elektrolytbehandling" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Bente Jespersen

Bente Jespersen har ti bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Bente Jespersen kommer i flere forskellige formater. Jespersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sygdomslære" af Bente Jespersen

"Sygdomslære" er tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jespersen, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Bente Jespersen

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Jespersen