Bog & idéBente Kiens Richter

Bøger skrevet af Bente Kiens Richter

Læs mere om Bente Kiens Richter
1 produkter
1 produkter
Sportsernæring
SportsernæringLasse Kristian Suhr
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Sportsernæring

Mere om Bente Kiens Richter

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bente Kiens Richter. På listen nedenfor har du de seneste af Richters bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sportsernæring" udgivet af Gyldendal - "Sportsernæring" udgivet af Munksgaard - "Sportsernæring" udgivet af Munksgaard - "Sportsernæring" udgivet af Munksgaard

Bente Kiens Richters bøger

Du kan købe fire bøger af Bente Kiens Richter her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Richters bøger kommer i udvalgte formater. Richters bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sportsernæring" af Bente Kiens Richter

Det er muligt at købe Bente Kiens Richters "Sportsernæring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bente Kiens Richter "Sportsernæring"

Hos Bog & idé er "Sportsernæring" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Sportsernæring" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Kiens Richter