Bog & idéBente Kjeldbjerg Bro Andersen

Bøger skrevet af Bente Kjeldbjerg Bro Andersen

Læs mere om Bente Kjeldbjerg Bro Andersen
1 produkter
1 produkter
Godt i gang med co-teaching
Godt i gang med co-teachingMarilyn Friend
399,95 DKK
Paperback
(0)
Godt i gang med co-teaching

Mere om Bente Kjeldbjerg Bro Andersen

Der er blot én bog af Bente Kjeldbjerg Bro Andersen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Godt i gang med co-teaching". Den er publiceret af Dafolo på dansk. "Godt i gang med co-teaching" er desuden tilknyttet serien "Inkluderende læringsfællesskaber".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Godt i gang med co-teaching" af Bente Kjeldbjerg Bro Andersen

"Godt i gang med co-teaching" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Andersens serie "Inkluderende læringsfællesskaber". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Kjeldbjerg Bro Andersen