Bog & idéBente Krog

Bøger skrevet af Bente Krog

Læs mere om Bente Krog
1 produkter
1 produkter
Dansk – vejen til integration
Dansk – vejen til integrationMichael Blædel (red.)
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk – vejen til integration

Mere om Bente Krog

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bente Krog. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk – vejen til integration" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Mink" udgivet af Landbrugsforlaget / Videncentret for Landbrug

Mere om Bente Krogs bøger

Bente Krog har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Bente Krog bøger i samtlige formater. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk – vejen til integration" af Bente Krog

Det er muligt at købe Bente Krogs "Dansk – vejen til integration" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bente Krog "Mink"

"Mink" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Landbrugsforlaget / Videncentret for Landbrug, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Krog