Bog & idéBente Lange

Bøger skrevet af Bente Lange

Læs mere om Bente Lange
1 produkter
1 produkter
Hvor tanken sættes fri
Hvor tanken sættes friBente Lange
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvor tanken sættes fri

Mere om Bente Lange

Der findes flere bøger fra Bente Lange tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Langes udgivelser.
Bøgerne fra Bente Lange findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ny Kongensgade 6" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Thorvaldsens Museum" udgivet af Arkitektens Forlag - "The colours of Copenhagen" udgivet af Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture Publishers - "Københavns farver" udgivet af Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag - "Thorvaldsens Museum" udgivet af Arkitektens Forlag - "Københavns farver" udgivet af Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag - "Kay Fisker i Rom" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rigtige sommerhuse" udgivet af Gyldendal - "Huse og jord" udgivet af Lange Publishing - "Huse og ild" udgivet af Lange Publishing - "Huse og vand, luft, jord og ild" udgivet af Lange Publishing - "Huse - 4 bind i kasette" udgivet af Gyldendal - "Huse og vand" udgivet af Lange Publishing - "Huse og luft" udgivet af Lange Publishing - "Et hus i Damaskus" udgivet af Aristo - "A house in Damascus" udgivet af Aristo

Bøger af Bente Lange

Der er 16 tilgængelige bogudgivelser af Bente Lange hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Langes bøger fås i flere forskellige formater. Langes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Kongensgade 6" af Bente Lange

"Ny Kongensgade 6" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Vandkunsten.

Bente Lange "Thorvaldsens Museum"

"Thorvaldsens Museum" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arkitektens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Lange