Bog & idéBente Lausch

Bøger skrevet af Bente Lausch

Læs mere om Bente Lausch
3 produkter
3 produkter
Klasseledelse i erhvervsuddannelserne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klasseledelse i erhvervsuddannelserneBente Lausch
179,96 DKK
(0)
Klasseledelse i erhvervsuddannelserne
Tæt på kompetenceudvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tæt på kompetenceudviklingDorrit Sørensen
332,96 DKK
Indbundet
(0)
Tæt på kompetenceudvikling
På diplom. At lære som voksen
BOEGERTILSTAERKPRIS
På diplom. At lære som voksenKarin Hartje Jakobsen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
På diplom. At lære som voksen

Mere om Bente Lausch

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bente Lausch. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lauschs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På diplom. At lære som voksen" udgivet af Gyldendal - "Tæt på kompetenceudvikling" udgivet af Gyldendal - "Feedback i erhvervsuddannelserne " i serien "Serien Erhvervspædagogik" udgivet af Dafolo - "Elever i erhvervsuddannelserne" udgivet af Gyldendal - "Læsning og skrivning - I pædagogiske diplomuddannelser" i serien "Erhvervsuddannelserne : didaktik, undervisning, læring" udgivet af Gyldendal

Bente Lauschs bøger

Du kan finde fem bøger af Bente Lausch her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Lauschs bøger fås i samtlige formater. Bente Lausch bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"På diplom. At lære som voksen" af Bente Lausch

"På diplom. At lære som voksen" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bente Lausch "Tæt på kompetenceudvikling"

Det er muligt at købe Bente Lauschs "Tæt på kompetenceudvikling" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Lausch