Bog & idéBente Lybecker

Bøger skrevet af Bente Lybecker

Læs mere om Bente Lybecker
2 produkter
2 produkter
I orkanens øje
I orkanens øjeBente Lybecker
239,95 DKK
Hæftet
(0)
I orkanens øje
I orkanens øje
I orkanens øjeBente Lybecker
99,95 DKK
EBOG
(0)
I orkanens øje

Mere om Bente Lybecker

Hvis du leder efter en bog fra Bente Lybecker, tilbyder vi et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Lybecker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I orkanens øje" udgivet af Eksistensen - "I orkanens øje" udgivet af Eksistensen - "Maria og Helligånden" udgivet af Multivers

Bente Lybeckers bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Bente Lybecker hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Bente Lybecker fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Lybecker er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I orkanens øje" af Bente Lybecker

"I orkanens øje" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "I orkanens øje" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"I orkanens øje" af Bente Lybecker

"I orkanens øje" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Lybecker