Bog & idéBente Merete Stallknecht

Bøger skrevet af Bente Merete Stallknecht

Læs mere om Bente Merete Stallknecht
2 produkter
2 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere
Adipositas
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdipositasCharlotte Seeger
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Adipositas

Mere om Bente Merete Stallknecht

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Bente Merete Stallknecht. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Stallknecht.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard - "Adipositas" udgivet af Gyldendal

Mere om Bente Merete Stallknechts bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Bente Merete Stallknecht hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Bente Merete Stallknecht kan købes i flere forskellige formater. Stallknechts bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Bente Merete Stallknecht

Det er muligt at købe Bente Merete Stallknechts "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Bente Merete Stallknecht. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Bente Merete Stallknecht "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Merete Stallknecht