Bog & idéBente Nellemose

Bøger skrevet af Bente Nellemose

Læs mere om Bente Nellemose
1 produkter
1 produkter
Ridefysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
RidefysioterapiBente Nellemose
116,96 DKK
Bog
(0)
Ridefysioterapi

Mere om Bente Nellemose

Bente Nellemose har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ridefysioterapi". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Ridefysioterapi" er desuden tilknyttet serien "Fysio/Munksgaard".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ridefysioterapi" af Bente Nellemose

"Ridefysioterapi" findes på den digitale boghylde som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Bente Nellemose. Bogen er en del af Nellemoses serie "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nellemose, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Nellemose